صدف
صدف

صدف

طرز تهیه کیمچی کلم سفید

کیمچی کلم سفید یا "یانگبِچو کیمچی" که به آن کیمچی اضطراری هم می گویند از دیگر انواع متنوع کیمچی های کره ایه است که بیشتر در فصول گرم و تابستان که کاهوی چینی در دسترس نیست استفاده می شود. همچنین این کیمچی می تواند یکی از آسان ترین و سریع ترین انواع کیمچی هم باشد.

 

مواد لازم:

1 عدد کلم سفید

3 قاشق غذاخوری نمک

3 عدد پیازچه خرد شده

2 قاشق غذاخوری سس ماهی (اختیاری)

1 قاشق غذاخوری سیر رنده شده

½ قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده

لیوان پودر فلفل قرمز کره ای یا فلفل چیلی

 

دستور تهیه:

کلم سفید را به خوبی بشورید و به تکه های کوچک خرد کنید و آنها را درون ظرفی بریزید و روی آن نمک بپاشید . کلم ها را خوب هم بزنید تا نمک به همه جای کلم ها برسد.

کلم ها باید 2 ساعت داخل نمک بمانند. آنها را یک بار با آب شستشو دهید.

پودر فلفل قرمز را با سس ماهی، سیر، زنجبیل و 3 قاشق نمک مخلوط کنید و به همراه پیازچه به کاهو ها اضافه کنید. مواد را به کمک دست خوب هم بزنید تا سس به همه جای کاهو ها آغشته شود.

کیمچی را در ظرف دربسته ای بریزید و برای 1 تا 2 روز در دمای اتاق نگهداری کنید تا تخمیر شود. بعد از آن می توانید کیمچی کلم سفید را در یخچال نگهداری کنید.

نوش جان ما را با نظرات خوبتان در غذاپز دنبال کنید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.