صدف
صدف

صدف

مزیت های چت روم

طوفان مغزی
چت روم ها مکانی امن برای کارمندان در کل شرکت برای دیدار و ایده پردازی فراهم می کنند. از آنجا که اتاق های گفتگو بر اساس اطلاعات کاربری محدود می شوند ، فقط کارمندان خاص در اتاق های گفتگوی خاص مجاز هستند. همچنین می توان از اتاق گفتگوی مشاغل عمومی برای تعامل کارکنان در طول روز استفاده کرد.

کارکنانی که با هم روی پروژه ها کار می کنند می توانند در یک اتاق گفتگوی شرکت با یکدیگر دیدار کنند و بدون اینکه هرگز میز کار خود را ترک کنند یا به مکان های مختلف سفر کنند ، در مورد جزئیات صحبت می کنند. کارمندان گاهی اوقات به احتمال زیاد در یک محیط گپ ایده هایی رو در رو مطرح می کنند و ایده پردازی چت را به یک راه حل موثر برای تیم تبدیل می کنند.

کنفرانس مشتری
مشاغل می توانند میز چت روم های خود را داشته باشند یا از سایت گپ شخص ثالث برای کنفرانس مشتری استفاده کنند. اتاق های گفتگو به کاربران از هر مکانی اجازه می دهد تا در آن شرکت کنند ، و آنها را به یک راه حل ایده آل برای کنفرانس بین چندین نفر تبدیل می کند. تعامل در زمان واقعی نیازی به نشستن نزدیک به بلندگوی سیستم کنفرانس برای کاربران ندارد و باعث راحتی بیشتر آن می شود. بعلاوه ، چت مبتنی بر متن را می توان برای مراجعه در آینده بارگیری و ذخیره کرد. این برای مشاغل و مشتریان آنها هم راحت و هم ساده است.

پشتیبانی مشتری
اتاق گفتگوی زنده در وب سایت های تجاری به عنوان روشی برای ارائه پاسخ فوری به سوالات  مشتری در حال رایج شدن است. مشتریان اغلب ترجیح می دهند از چت استفاده کنند تا از پرداختن به منوهای آزار دهنده تلفن یا تأخیر طولانی در ارتباط با ایمیل جلوگیری کنند. مشاغل ، نمایندگان پشتیبانی مشتری را به ویژگی گپ زنده اختصاص می دهند تا مشتریان بتوانند در ساعات خاصی از کار با یک شخص واقعی سوال کنند و گپ بزنند. ارائه رضایت فوری باعث بهبود روابط مشتری می شود و به مشاغل کمک می کند تا بهتر نیازهای مشتریان خود را برآورده کنند.

آموزش از راه دور
گردآوری کارمندان برای آموزش معمولاً فرآیند دشواری برای مشاغل است. برای مشاغل حرفه ای یا متخصص ، آموزش نیز می تواند بسیار گران باشد. اتاق های گفتگو برای آموزش کارمندان هزینه کمتری و زمانبندی راحت تری دارند. مربیان همچنین می توانند از طریق گپ در نقاط مختلف در طول هفته در دسترس باشند تا کارکنان در زمان مناسب تری به آموزش دسترسی داشته باشند.

پشتیبانی از کارمندان
بسیاری از مشاغل از اتاق گفتگو برای پشتیبانی کارمندان در طول روز استفاده می کنند. به جای تماس یا مراجعه به دفتر شخص ، کارمندان می توانند وارد یک اتاق گفتگو شوند و درباره مشکلات رایانه ، قوانین ، زمان تعطیلات یا اعلامیه های شرکت سوال کنند. مشاغل می توانند اتاق گفتگو را برای بخشهای خاصی مانند IT یا HR اختصاص دهند. برای کارکنانی که غالباً به مسافرت می روند ، می توان از اتاق گفتگو برای ارائه راهنمایی در مورد مشتری ، یافتن مکان و چگونگی رسیدگی به مشکلات فنی در حالی که دور هستید استفاده کرد.

بهره وری بیشتر
وقتی کارمندان برای جلسات یا پشتیبانی مجبور به ترک میز کار خود نباشند ، مجبور نیستند برنامه ها را تعطیل کنند یا وقت خود را به پیاده روی یا مسافرت اختصاص دهند. در نتیجه ، آنها تمایل به بهره وری بیشتری دارند و می توانند بلافاصله هنگام طرح سوال پرونده ها را مطرح کنند. پس از پایان چت ، کارمند در حال حاضر پشت میز خود است و آماده ادامه کار در کارهای منظم خود است.

استانداردهای حسابداری با پارمیس


استانداردهای حسابداری به عنوان مجموعه ای از قوانین و قواعد مشخص در حسابداری هستند که لازم است هر حسابدار برای انجام درست وظایف خود و ثبت دقیق اطلاعات مالی شرکت، شناخت درست و کاملی از آنها به ویژه قوانین پرکاربرد داشته باشد.

گفتنی است این باور وجود دارد که هر چه گزارش های مالی با کیفیت بالاتری تهیه و ارائه شوند، ریسک اطلاعات کاهش می یابد. این اطلاعات با کیفیت به واسطه استانداردها و ضوابط معتبر تهیه و جمع آوری می شوند.

در ادامه سعی داریم تعریف درستی از استانداردهای حسابداری و لزوم رعایت آنها ارائه دهیم و استانداردهای حسابداری ایران را با استانداردهای حسابداری بین المللی مقایسه کنیم.

 

تعریف استانداردهای حسابداری

استانداردهای حسابداری را می توان مقررات و قوانین حاکم بر چگونگی انجام کار حسابداری تعریف نمود. این استانداردها تعیین می کنند که در گزارش های مالی چه اطلاعاتی باید در نظر گرفته شوند.

در تدوین استانداردهای حسابداری دو رویکرد کلی وجود دارد:

  • رویکرد اصول محور : در این رویکرد ارائه چارچوب کلی و ساده بر هر چیز دیگری اهمیت دارد
  • رویکرد قواعد محور : که استانداردها بر پایه قواعد از پیش تعیین شده تنظیم می شوند

با در نظر گرفتن تعریف استاندارد حسابداری، این قوانین با هدف تسهیل استفاده از اطلاعات گزارش های مالی یک شرکت بدون محدودیت جغرافیایی و در نتیجه امکان جذب سرمایه بیشتر تدوین شده اند. بنابراین در حسابداری استانداردهای بین المللی نیز وجود دارد که اکثر کشورها این استانداردها را پذیرفته و شرکت هایی که در سطح بین المللی فعالیت دارند، می بایست فعالیت های حسابداری خود را منطبق با این استانداردها ثبت نمایند.

استانداردهای حسابداری در ایران

جالب است بدانید تا سال 1380 در ایران شرکت های مختلف قوانین مالیاتی را مبنای محاسبات حسابداری خود قرار می دادند و در نتیجه استفاده کنندگان صورت های مالی، اعداد و ارقام مالی محاسبه شده بر مبنای قوانین مالیاتی را پایه و اساس تصمیم گیری های خود قرار می دادند. بنابراین می توان گفت تا آن زمان قانون مالیات های مستقیم از موثرترین قوانین بر حسابداری شرکت ها بوده است.

اما از سال 1380 به بعد که استفاده از استانداردهای حسابداری در تدوین صورت ها و گزارش های مالی مختلف به یک ضرورت تبدیل شد، مبنای تنظیم این گزارش ها از قوانین مالیاتی به استاداردهای حسابداری تغییر پیدا کرد.

در اینجا لازم است این نکته را نیز یادآوری کنیم که تا سال 1380 سود حسابداری و سود مشمول مالیات، عددی یکسان بوده است که پس از استفاده از استانداردهای حسابداری، بین سود حسابداری محاسبه شده در صورت های مالی با درآمد مشمول مالیات تفاوت به وجود آمد.

در ایران کمیته تدوین استانداردهای حسابداری زیر نظر سازمان حسابرسی کل کشور فعالیت دارد که مسئولیت تدوین و تصویب استانداردهای حسابداری در ایران را برعهده دارد. بر همین اساس هر سال نسخه جدیدی از استانداردهای حسابداری توسط سازمان حسابرسی اعلام می شود که شرکت ها صرف نظر از اندازه و نوع فعالیت ملزم به رعایت این استانداردها هستند.

OSI چیست؟


لایه های مدل OSI

منظور از مدل OSI یا همان اتصال متقابل سامانه های باز، توصیفی از چندین شبکه یا سیستم مخابراتی است که از طریق آن به یکدیگر وصل میشوند. این مدل از 7 لایه تشکیل شده که به آن مدل هفت لایه OSI نیز گفته میشود. این مدل در طراحی یا توضیح شبکه کاربرد دارد.

لایه های این مدل مانند نقشه راه هستند؛ یعنی برای راه اندازی شبکه ها نیاز به یک نقشه داریم که این 7 لایه این کار را برای ما انجام میدهند. 

برای آشنایی با تمامی مباحث شبکه به سایت ارغوان نت مراجعه کنید.

بالاترین لایه، لایه هفتم و پایین ترین لایه، لایه اول میباشد. مدل OSI شبکه عبارتنداز: لایه فیزیکی، لایه پیوند داده، لایه شبکه، لایه انتقال، لایه نشست، لایه نمایش، لایه کاربردی می باشند که در ادامه بصورت مختصر این لایه ها را توضیح می دهیم با ماه همراه باشید.

لایه 1؛ لایه فیزیکی

لایه فیزیکی پایین ترین لایه است که وظیفه آن انتقال بیت از طریق کانال های مخابراتی است. اگر قصد طراحی در این لایه را داریم باید حواسمان به عوامل طبیعی باشد.

لایه 2؛ لایه پیوند داده

در این لایه بیشتر مبحث الگوریتم های دستیابی به ارتباطات میان دو دستگاه نزدیک به هم مطرح میشود. علاوه بر آن، فراهم آوردن خدمات مشخص به لایه شبکه، تنظیم جریان داده ها و مدیریت خطاهای انتقال از دیگر مسئولیت های این لایه میباشد.

لایه 3؛ لایه شبکه

از وظایف لایه 3 میتوان به ارسال بسته داده هایی مثل مسیریابی از طریق روتر، سوئیچ های شبکه، کنترل عملکرد زیر شبکه، کنترل گلوگاه ها، کیفیت سرویس دهی و پیوستن شبکه های ناهمگن اشاره کرد.

لایه 4؛ لایه انتقال

لایه انتقال در مدل OSI خدمات ارتباطاتی end-to-end را برای برنامه های کاربردی موجود در معماری پروتکل ها و اجزاء شبکه ارائه میدهد. سرویس هایی چون پشتیبانی از جریان داده اتصال گرا، کنترل جریان، تسهیم یا مالتی پلکسینگ و قابلیت اطمینان.

لایه 5؛ لایه نشست

لایه نشست ارتباطات میان دو گره شبکه را هماهنگ و حفظ میکند. همچنین حفظ امنیت ارتباطات، تشخیص قطع ارتباط و یافتن محلی مناسب برای ادامه آن یا پایان ارتباط دیگر وظایف لایه نشست میباشد.

لایه 6؛ لایه نمایش

لایه نمایش، عملیات لازم برای نمایش اطلاعات ارتجاعی هستارهای لایه کاربرد که شامل مدیریت ساختار داده ها و تبدیلشان به زبانی قابل فهم برای آن لایه میشود را انجام میدهد؛ به عبارت دیگر، به لایه قبلی و بعدی خود (لایه های کاربرد و نشست) خدمات رسانی میکند. لایه نمایش در مقایسه با دیگر لایه ها مسئولیت های کمتر و محدودتری را بر عهده دارد. از این رو، در بسیاری از ارتباطات لزومی به استفاده از آن وجود نخواهد داشت.

لایه 7؛ لایه کاربرد

لایه کاربرد شامل گروه پروتکل ها و روش های TCP/IP (مجموعه پروتکل اینترنت) و مدل OSI در شبکه های رایانه ای میشود. این لایه چگونگی کاربرد را مشخص نمیکند؛ بلکه خدماتی را که آن کاربر نیاز دارد را به فرد معرفی مینماید. در واقع، مانند واسطی میان نرم افزار در حال اجرا روی رایانه و خود شبکه است.

سوئیچ شبکه ها بخشی مشترک در شبکه هایی هستند که بر پایه اترنت، کانال فیبری، حالت انتقال ناهمگام (ATM) و تکنولوژی IB (InfiniBand) و … کار میکنند؛ اما به صورت کلی بیشتر شبکه های امروزی از اترنت استفاده مینمایند.

پارسیان لیزر - برش لیزر استیل


رش لیزر استیل را به‌جرات می‌توان از مدرن‌ترین و ظریف‌ترین صنایع امروزی نامید. شیوه‌ای برای انجام برش‌های فوق ظریف مواد مختلف اعم از فلزات و غیرفلزات که در نوع خود کم‌نظیر است.

حاصل این روش که با تکنولوژی روز دنیا و بدون هیچگونه خطا قابل انجام است، تولید ورق‌ها و قطعاتی با دقت بالا و کمترین ضایعات ممکن است. هم‌چنین با کاربرد این شیوه، در نیروی انسانی و مصالح مورد استفاده نیز صرفه‌جویی عمده صورت می‌گیرد.

برش لیزر استیل، ترکیبی از هنر و صنعت!

قابلیت برش اجسام به‌منظور تولید قطعات صنعتی یا هنری بی‌شک از دیرباز بین صنعتگران و هنرمندان رواج داشته است. دیدن آثار برشکاری نیاکان ما و کشف اشیاء باستانی که با ظرافت اعجاب‌آوری تهیه شده‌اند، همواره بخش مهم و بزرگی از دنیای هنر و صنعت را تشکیل داده و شگفتی و تحسین همگان را نسبت به خلق این آثار برانگیخته است.

با این توصیف و در آغاز عصر تکنولوژی و صنعت، ابداع دستگاه‌های برش مدرن منجر به ارتقاء سطح کیفی برش‌کاری شد. اما بی‌شک انقلاب مهم و اساسی در این زمینه با بکارگیری اشعه لیزر در این صنعت به‌معنای واقعی شکل گرفته است.

در میان اشیاء گوناگونی که با این روش در صف انتظار برش‌های ظریف و بسیار دقیق لیزری قرار گرفتند، فولاد به دلیل مقاومت بالا و  نقش کاربردی عمیقی که در صنعت داشت بیش از سایر مواد با استقبال روبرو شد. جلوه درخشان و نمای براق، صیقلی و زیبای ورق‌های نازک این آلیاژ که با نام استیل نیز شناخته می‌شوند در فاصله کمی توجه صنعتگران و هنرمندان رشته‌های مختلف از معماری تا مجسمه سازی و صنایع ظریف دیگر را به سوی خود جلب نمود.  

استفاده از این ورق‌ها به اشکال و در موقعیت‌های مختلف چنان جذاب بود که خیلی زود به معماری، صنایع خودرو،  برش‌های تزئینی وبسیاری صنایع دیگر نیز راه یافت.

کدام مزایای کاربردی برش لیزری استیل را تا این حد پرطرفدار کرده است؟

فولاد یا استیل را همه می‌شناسیم و در زندگی روزمره به‌نوعی با آن سروکار داریم. مصارف گوناگون و متنوع آن از کاربرد قطعات در صنایع بزرگ گرفته تا استفاده از برش‌های خوش‌نمای استیل در نمای خارجی ساختمان‌ به اشکال گوناگون همه روزه در اطراف ما دیده می‌شود.

هم‌چنین لوحه‌های براق این آلیاژ پرکاربرد در ساخت تندیس‌ها و دیگر لوازم تزئینی هنری کاربردهای فراوانی  دارد. صنایع تولیدی و هنری ساخته شده از این ماده با بازخورد خوبی روبرو شده که می‌تواند نتیجه استفاده صحیح و کاربرد بجا و حرفه‌ای تجهیزات برشکاری مورد استفاده در این مجموعه باشد.

در ادامه به مزایای این نوع برش و دلایل کاربردی بودن تجهیزات آن می‌پردازیم.

لیزر استیل: مزایا و کاربردها

دقت و ظرافت در ساخت را می‌توان دو فاکتور مهم در تولیدات صنعتی و هنری دانست. شاخصه‌هایی که بدون وجود آنها صنعت و هنر قادر به ایفای نقش اصیل و حساس خود نخواهد بود. در این مسیر متریال مصرفی و قابلیت انطباق و همراهی آن با شیوه‌های ساخت و پرداخت از اهمیت بالایی برخوردار است.

استیل بعنوان یکی از مواد اولیه پرکاربرد در این میان نقش مهمی ایفا می‌کند.

مزایای کاربردی این ماده و روش برش لیزر استیل را می‌توان در موارد زیر خلاصه نمود:

  • قابلیت کاربرد وسیع و همه جانبه در صنایع مختلف: فولاد از پرکاربردترین مواد در صنایع مختلف در سطح جهانی است. به تبع این موضوع برش آن نیز با بازخورد وسیع در این صنایع روبروست و از نیازهای پایه در هر یک از این موارد محسوب می‌شود.
  • تنوع در خواص مکانیکی، شیمیایی، حرارتی و رنگی: فولاد به اشکال گوناگون تولید می‌شود. بسته به نسبت ترکیب مواد و شرایط تولید، این ماده با کیفیت متنوع و در رنگ و حالات متفاوت ساخته می‌شود. مجموعه این قابلیت‌ها باعث شده تا بتوان استیل را در موارد گوناگون و بسیار متنوعی بکار گرفت. رنگ‌های گوناگون این آلیاژ به‌ویژه در صنایع تزئینی و زیورآلات و نیز نمای ساختمانی بیش از دیگر موارد کاربردی هستند.
  • استفاده در دمای بالا و قابلیت تحمل حرارت کوره‌ای بدون ذوب نقطه‌ای: این مزیت فولاد نسبت به آهن، قابلیت انجام جوش در این ماده را حتی برای قطعات بسیار کوچک امکان‌پذیر نموده است.
  • مقاومت در برابر اکسیده شدن و عدم بروز زنگ زدگی: ترکیب تدریجی آهن با اکسیژن به‌ویژه در حضور رطوبت مانع بزرگی در استفاده وسیع آن ایجاد می‌کند. این مشکل در استیل وجود ندارد.
  • قابلیت تماس مستقیم با مواد غذایی: تنوع محصولات برش لیزر استیل بسیار زیاد و نمونه‌های آن در بسیاری از صنایع پرکاربرد است. از جمله استیل ۳۱۶ که در صنایع غذایی کاربرد داشته و بطور مستقیم با این مواد در تماس است.
  • کیفیت بالای برش با نیتروژن جهت استفاده در موارد تزئینی: استیل را می‌توان براحتی در ابعاد گوناگون برش داد. به‌ویژه زمانی که پای برش لیزر استیل در میان باشد، امکان انجام برش‌های بسیار کوچک نیز وجود دارد. آن هم با ظرافتی مثال زدنی که باعث کاربردهای وسیع این ماده در تولید اشیاء و قطعات تزئینی شده است.

در این نوع برش که با کمک نیتروژن قابل اجراست، لبه‌ها بسیارصاف و تمیز بوده و قابلیت کاربرد آنها در اشیاء زینتی و زیور آلات در مقیاس‌های وسیع وجود دارد.

از گاز برش چه می‌دانید؟

برای کسانی که با برش لیزر استیل سروکار دارند، گاز برش، واژه آشنایی است. این گاز که در فلزات گوناگون متفاوت است با فشار بالا در برش لیزری مورد استفاده قرار می‌گیرد. در سوراخ‌کاری سطوح و هنگام کاربرد اکسیژن با توجه به ضخامت لایه قابل برش از فشار بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ واحد PSI (پوند بر اینچ) متغیر است. دقت در انتخاب فشار مناسب هنگام کار به افزایش دقت و ظرافت در نتیجه کمک شایانی می‌کند.

قطعات مورد استفاده در صنعت و زیرشاخه‌های آن:

صنایع گوناگون درجات متفاوتی از حساسیت نسبت به تولید و کاربرد قطعات دارند. بسیار محتمل است که نیاز به قطعه‌ای در یک صنعت با تهیه آن از طریق ارتباط با شرکت سازنده یا کارخانه تولیدی آن امکان‌پذیر نباشد. از طرفی تولید این قطعات به شکل دستی حتی توسط ماهرترین صنعتگران نیز ظرافت لازم را نخواهد داشت. اجرای اشکال هندسی ترکیبی و پیچیده، از دیگر مشخصه‌هایی است که در صنایع دستی با چالش روبرو شده و از ظرافت و دقت در کار می‌کاهد.

هر یک از این قطعات به‌نوبه خود بخشی از یک مجموعه بزرگ‌تر هستند که در صنایع گوناگون بکار گرفته می‌شوند. هرگونه خدشه در تولید این قطعات می‌تواند به تغییر مسیر تولید آنها منجر شده و کل کار را با چالش و مشکلات جدی روبرو نماید.

برش لیزری استیل راهی آسان و مطمئن جهت تولید انواع این قطعات صنعتی است. روشی که در آن ضمن لحاظ نمودن پارامترهای لازم و اطمینان بابت حفظ خواص حرارتی و مکانیکی ماده، می‌توان نسبت به گسترش مانورهای ممکن روی آن نیز اقدام نمود.

نکات کاربردی در برش استیل با لیزر

توجه به برخی نکات و ویژگی‌ها می‌تواند برش لیزر استیل را در مورد آلیاژ فولاد بمراتب آسانتر و سریع‌تر نماید. برخی از این نکات عبارتند از:

گپ در برش: حتی در برش‌های دقیق لیزری هم موارد خطا وجود دارد که لازم است در محاسبات برشکاری منظور شود. این مورد در اصطلاح کاری برش استیل با لیزر گپ نامیده می‌شود و میزان آن با عوامل گوناگون مانند ضخامت ورق استیل و سرعت و فشار دستگاه هنگام برش ارتباط مستقیم دارد.

فشار گاز: این مورد باید با توجه به سطح برشی تنظیم شود و کاهش میزان آن آسیب به دستگاه را کمتر می‌کند. در مورد ورق‌های نازک‌تر استیل نیاز به گاز کمتری وجود دارد.

مشکل تولید پلیسه: استیل نیز مانند بسیاری آلیاژ‌های فلزی دیگر ممکن است هنگام برش پلیسه بخورد. با استفاده از تنظیمات دقیق‌تر دستگاه می‌توان تا حد زیادی از امکان بروز این مشکل کاست.

زاویه کونیک و تنظیمات لنز: دقت در برش لیزر استیل با زاویه کونیک و قطر سوراخ در امتداد برش مرتبط است. با تنظیم دقیق این سوراخ که اشعه لیزر از آن به شیء می‌تابد بین این دو زاویه پدید نمی‌آید و کار برش دقیق‌تر انجام خواهد شد.

نازل و سایز آن بر چه اساسی انتخاب می‌شود؟

نازل از موثرترین بخش‌ها در کار برش لیزر استیل است. انواع نازل‌های تک و دوبل در این صنعت کاربرد داشته که نوع تک همراه با گاز نیتروژن جهت برش استیل کاربرد دارد.

از نازل دوبل نیز همراه با گاز اکسیژن جهت برش ورق آهن استفاده می‌شود.

ارتباط سایز نازل با ضخامت لایه فلزی که مایل به برش آن هستیم بسیار مهم و بشکل مستقیم است. به این معنا که برش استیل با ورق ضخیم نیاز به نازل بزرگتر دارد و برعکس در ورق‌های نازک استیل که مایل به برش زدن آنها با لیزر هستیم، لازم است از نازل با درجات کم و کوچک استفاده نماییم.

فولاد ضدزنگ و موارد مصرف متنوع

 فولاد آلیاژی بسیار متنوع است که از ترکیب فلزات گوناگون با خواص بسیار متنوع تشکیل می‌شود. ورق‌های استیل برش خورده که از پرکاربردترین انواع فولاد هستند نیز با تنوع و کارایی گوناگون قابل استفاده هستند. این ورق‌ها در نوع ضدزنگ با نام فولاد سری ۳۰۰ شناخته می‌شوند و دارای مصارف تخصصی هستند. اصلی‌ترین دلیل  تفاوت آنها با انواع معمولی در میزان آلیاژ مصرفی در آنهاست. خاصیتی که به تفاوت‌های ساختاری در نقطه ذوب و میزان خاصیت کششی آن منجر شده و مواردی مانند مقاوت در برابر اکسیداسیون را در آنها تعیین می‌کند.

بسته به نوع و کارایی هر یک از این ورق های استیل، مصارف گوناگونی برای آنها تعریف می‌شود. بر این اساس نیز نوع و درجه لازم برای برش لیزر استیل در هر یک از آنها با دیگری تفاوت دارد.

این مصارف از کاربرد در موارد تزئینی، تهیه ظروف و برش جهت استفاده در نمای دکوراتیو منازل تا استفاده در صنایع بزرگ و کوچک دیگر و نمای ساختمانی گسترده است.

استفاده از این نوع آلیاژ در صنایع ساختمانی از جمله در حروف تولیدی جهت تبلیغات و نامگذاری بناها به‌دلیل مزیت ضد زنگ بودن کاربردهای خوبی دارد. با توجه به تنوع رنگی و مقاومت بالا در برابر اکسیداسیون فلزی، کاربرد این ماده در نمای خارجی ساختمان که با عوامل طبیعی تماس بیشتری دارد کاملا مفید و کاربردی می‌باشد.

با پارسیان لیزر و خدمات آن بیشتر آشنا شوید

شرکت پارسیان لیزر با هدف خدمات رسانی و توسعه و تامین صنایع مرتبط با آلیاژ‌های فلزی و نیز برآورده سازی نیاز نیروی کار به مواد مصرفی تاسیس شده است. این مجموعه با بکارگیری تجهیزات مدرن جهت انجام خدمات برش لیزر استیل و سایر قطعات فلزی و غیر فلزی گام‌های مفیدی برداشته است. تا آنجا که امروزه، بسیاری از شرکت‌ها برندهای معتبر اقدام به ثبت سفارشات خود در این زمینه نموده‌اند.

بدیهی است تولید و عرضه ورق‌های استیل ضد زنگ را باید از بخش‌های پربازخورد این مجموعه برشمرد. به دلیل نیاز روزافزون صنایع بزرگ به این ماده کاربردی سفارشات زیادی در این زمینه به مجموعه پارسیان ارائه می‌گردد.

جهت تامین رضایت کاربران این مصنوعات، استفاده از نیروی انسانی کارآزموده و تجهیزات مدرن و به‌روز دنیا، از همان ابتدا در برنامه کاری این شرکت قرار گرفته است.

لازم به ذکر است برش لیزری انواع ورق‌های استیل با دقت و ظرافت بالا به عرضه متریال مرغوب و کاربردی منجر شده و توانسته رضایت خاطر کاربران این تولیدات را بدست آورد.

سنسور pt100

ضریب دمای pt100:

  متداول ترین سنسور RTD در صنعت فرآیند ، سنسور Pt100 است که دارای مقاومت 100 اهم در 0 درجه سانتیگراد (32 درجه فارنهایت) است.

برای خرید انواع سنسور های RTD  به سایت پایاسنس مراجعه کنید.

با همان نامگذاری منطقی ، یک سنسور Pt200 دارای مقاومت 200 اهم و Pt1000 دارای 1000 اهم در 0 درجه سانتیگراد (32 درجه فارنهایت) است.


مقاومت سنسور Pt100 (و سایر حسگرهای Pt) در دماهای بالاتر به نسخه سنسور Pt100 بستگی دارد ، زیرا چند نسخه مختلف از سنسور Pt100 وجود دارد که ضرایب دمایی کمی متفاوت دارند. در سطح جهانی ، متداول ترین نسخه "385" است. اگر ضریب ذکر نشده باشد ، به طور معمول 385 است.


ضریب دما (با نماد یونانی Alpha => α نشان داده شده) سنسور Pt100 به عنوان اختلاف مقاومت در 100 درجه سانتیگراد و 0 درجه سانتیگراد نشان داده شده است ، تقسیم بر مقاومت در 0 درجه سانتیگراد ضرب در 100 درجه سانتیگراد.

ضریب دما عنصر سنسور بیشتر به خلوص پلاتین مورد استفاده برای ساخت سیم بستگی دارد. هرچه پلاتین خالص تر باشد ، مقدار آلفا بالاتر است. امروزه تهیه مواد پلاتین بسیار خالص مشکلی ندارد. برای اینکه سنسورهای تولیدی منحنی دما / مقاومت IEC 60751 را برآورده کنند ، باید از پلاتین خالص با ناخالصی های مناسب دوپ شود تا مقدار آلفا به 3.851 10 10-3 درجه سانتیگراد -1 کاهش یابد.


مقدار آلفا از زمانهایی که از نقطه ذوب (0 C درجه سانتیگراد) و نقطه جوش (°100 درجه سانتیگراد) آب به عنوان نقاط دمای مرجع استفاده شده است ، نزول می کند ، اما هنوز هم برای تعیین درجه سیم پلاتین استفاده می شود. از آنجا که نقطه جوش آب در واقع ارتفاع سنج بهتری نسبت به نقطه دمای مرجع است ، روش دیگر برای تعریف خلوص سیم ، نسبت مقاومت در نقطه گالیوم (7/2966 درجه سانتیگراد) است که یک نقطه ثابت تعریف شده در مقیاس دمایی ITS-90 است. . این نسبت مقاومت با یک حرف کوچک یونانی ρ (rho) توصیف می شود.


سایر سنسورهای Pt100 با ضرایب دما متفاوت

بیشتر سنسورها استاندارد شده اند ، اما استانداردهای مختلفی در سراسر جهان وجود دارد. این مورد در مورد سنسورهای Pt100 نیز وجود دارد. با گذشت زمان ، چند استاندارد مختلف مشخص شده است. در بیشتر موارد ، فقط اختلاف نسبتاً کمی در ضریب دما وجود دارد.